Oosterse wok met kalfsreepjes
Recept voor 2 personen
Ingrediënten
- Art. Nr. 16697 - Oosterse wok met kalfsreepjes
- 200 g noedels
- 1 lente-uitje, in ringetjes
- 2 el sesamzaad, geroosterd
- 2 el arachideolie
- peper en zout
Bereiding
- Verhit de arachideolie in een wokpan. Kruid het vlees met peper en zout en bak de reepjes aan in de olie.
- Schep het vlees uit de wok en zet even opzij. Voeg dan de groentjes toe aan de wokpan en bak 5 minuten gaar. Voeg dan de saus en het vlees terug toe. Kruid bij met peper en zout en laat nog enkele minuten verder garen.
- Kook de noedels gaar zoals aangegeven op de verpakking. Giet af en laat uitlekken.
- Verdeel de noedels over de borden en schep er het vlees met de groentjes bij. Werk af met de sesamzaadjes en de lente-uitjes.